torstai 9. marraskuuta 2023

Helppo hyvä synnytys, ohjeita vihkosena

 Katso https://www.amazon.com/Synnytys-vauva-terveet-onnelliset-Finnish-ebook/dp/B0CLL26CN9?ref_=ast_author_dp

E-kirjassa käsittääkseni rajaton kopiointioikeus. Vihkonen 5usd +posti kallis, paitsi jostakin Euroopan Amazon-nettikirjakaupasta saisi kai postin halvemmalla ja nopeammin. 

Jos joku haluaa kovin monta kirjasta, ne kai voidi tilata tekijänkappaleina, jolloin hinta olisi kai luokkaa 2,30usd per vihko plus posti. Eurohinnst ovat nykyisin hiukan pienemmät mutta melkein samat.

On myös mahdollista minun lähettää word tai pdf tiedosto sähköpostitse jlllekin, jolta sitten voi kopiouda moni : hannele.tervola ( at ) gmail.com .

Kindle Direct Publishing illa tekijä maksaa painokulut osuudestaan 60% ja 40% kirjan myyntihinnasta menee kustantajalle kdp.com ja Amazon-nettikirjakaupalle. Ja lisäksi ostaja maksaa verot ja postin. 

Vihkosessa ovat siis synnytykseen liittyvät ohjeet blogistani parantamisesta.blogspot.com , joista kohdat E994. ja E995. ovat vaikuttaneet tärkeimmiltä. Muut kohdat ovat ekan hakemiston kohdasta "synnytys". 

Vihkosen kopioiminen nettisivuksi ei onnistu kännykälläni. Sitä paitsi olisi hyvä, että tämä olisi erillinen aihe, mieluiten vihkonen. 

Lue vihkosen myyntisivun kirjaesittely. Sivulla pitäisi myös olla Look inside -mahdollisuus. 

E-vihkosen voi kai nyt ladata osoitteesta https://www.angelfire.com/planet/paradisewins/Synnytys.docx ilmaiseksi. Mutta vihkosen myyntisivun teksti siitä puuttuu ja  vihkosen myytävän paperiversion kannen kuva olisi hyvä olemassa, kun haluaa opettaa vauvaa huolehtimaan itse synnytyksen, ainakin osin. Eivätkö vaikka isovanhemmat voisi kustantaa teille tuon vihkoseni?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti